Why does Runner go blank when loading a taf from Dev?

This forum is the place to learn about and discuss ADRIFT 5. Feel free to mention any bugs you find here, but please also add these to the Bugs & Enhancements list.

Please also refer to the ADRIFT 5 Wiki for more information.
Post Reply
User avatar
DazaKiwi
Posts: 774
Joined: Thu Oct 21, 2010 10:05 am
Points: 61
Location: New Zealand

Why does Runner go blank when loading a taf from Dev?

Post by DazaKiwi »

Runner behaves as if i ran Runner by itself, which if you do so will be blank because no game is loaded.

So I have a demo i am returning to and after recent Adrift update and it updated itself to the newest library. Then when i ran the demo from the Dev and upon running it, Runner was blank. I had to open it via Open Adventure option and choose my demo file. I tried closing adrift and runner but this still persists. I have had this happen in the past too but it is rare.

Yes wondering what the cause is any ideas?
User avatar
Denk
Posts: 587
Joined: Mon Feb 22, 2016 6:21 pm
Points: 251
Location: Hjørring, Denmark

Re: Why does Runner go blank when loading a taf from Dev?

Post by Denk »

I don't have that problem with V5.0.36.4, not sure why you do. However, I used the "ADRIFT 5.0 full install", which have an installer. Did you use "ADRIFT 5.0 - files only" instead?

Perhaps that may be the source to your problem(?)
If so, you could try uninstalling ADRIFT and installing "ADRIFT 5.0 full install" to see if that works.
----------------------------------------------------------------------
The Bash Saga:
1. The Dragon Diamond 2. The Way Home 3. Stone of Wisdom
----------------------------------------------------------------------
Post Reply