Forum showing code.

Want to just chat amongst yourselves? Then this is the place when IF and ADRIFT are not the topic. Please keep your posts family friendly.
Post Reply
User avatar
NickyDude
Moderator
Posts: 2498
Joined: Sun Jun 23, 2002 11:36 pm
Points: 10
Location: UK
Contact:

Forum showing code.

Post by NickyDude »

Every time I make a post and submit, I get the following for a few seconds.
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (51.39 KiB) Viewed 194 times
ImageI reject your reality and substitute my own...
User avatar
P/o Prune
Site Admin
Posts: 4677
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:18 am
Points: 93
Location: Denmark

Re: Forum showing code.

Post by P/o Prune »

I have gotten the same. I believe there's a post about it somewhere in the forum. I just can't remember where.
It shouldn't have any effect on your posts, though.
D-Day in progress 86Kb (Slowly drifting)
Just a Fairy Tale: 138Kb
User avatar
Lumin
Posts: 2190
Joined: Fri Aug 06, 2004 6:48 pm
Points: 49

Re: Forum showing code.

Post by Lumin »

It's been doing that for awhile. The forum is just sort of slowly disintegrating around us.

Activation emails are also a thing it doesn't want to send out anymore, at this point new people can only get in by asking in the discord for someone to pass on word to Po.
User avatar
P/o Prune
Site Admin
Posts: 4677
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:18 am
Points: 93
Location: Denmark

Re: Forum showing code.

Post by P/o Prune »

Lumin wrote:It's been doing that for awhile. The forum is just sort of slowly disintegrating around us.

Activation emails are also a thing it doesn't want to send out anymore, at this point new people can only get in by asking in the discord for someone to pass on word to Po.
I have sent a msg to Campbell about the subject.
D-Day in progress 86Kb (Slowly drifting)
Just a Fairy Tale: 138Kb
Post Reply